Bilete Concert Cutting Crew - 31 mai '25, ora 19:00 - Arenele Romane

Concert Cutting Crew

Arenele Romane, București

sâmbătă, 31 mai '25, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General EarlyBird
133,61 lei9839 lei
Bilet Copii EarlyBird
50,75 lei4661 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Cutting Crew vine pentru prima dată în România pe data de 31 mai 2025 la Arenele Romane și promite un concert memorabil, în care fanii vor auzi piesele preferate: "(I Just) Died in Your Arms" , "I've Been in Love Before", ,,Any Colour’’.

Nick Van Eede a format Cutting Crew acum 37 de ani, lansând albumul de debut cu vânzări de milioane „Broadcast”. Trupa a fost nominalizată la Premiile Grammy pentru Cel mai bun Artist, succesul lor datorându-se mega-hit-ul „ (I Just) Died in Your Arms ”. Piesa a câștigat nenumărate premii de prestigiu, 6 milioane de difuzări la radio doar în Statele Unite, dar cel mai important, a cucerit publicul mondial.

Succesul cântecului a păstrat longevitatea trupei prin includerea în nenumărate filme și emisiuni TV, cum ar fi filmul The Lego Batman, programul USA Superbowl sau serialul Stranger Things.

Pe scenă, solistul Nick Van Eede, face echipă cu vechiul său prieten și totodată chitaristul formației, Gareth Moulton, pentru a continua să cânte melodiile lor de top. 2021 a marcat cea de-a 35-a aniversare de la lansarea „Broadcast” și a vizat lansarea unui nou album. „Ransomed, Healed, Restored, Forgiven” înregistrat cu Orchestrele Filarmonicilor din Praga și Slovenia. Cutting Crew își continuă viața de turneu prin întreaga lume, astfel că pe 31 august, vor ajunge în premieră, la București, la Arenele Romane, de la ora 19:00.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii și solicitări, vă rugăm să accesați adresa [email protected]